INTERESOVANJA

SFERE INTERESOVANJA

GRADJEVINA

VISOKOGRADNJA

Želimo da unapredimo visokogradnju u Srbiji dajući naš doprinos zelenoj gradnji,pasivhausu, zelenim zgradama, nultim zgradama kao i razvoju plavih zgrada. Posedujemo CERTIFICATE Green.Building.Solutions. kao i SERTIFIKAT Centra Pasivna kuća  za projektovanje energetski efikasnih objekata, uključujući i licencu za program PHPP 2007.

sFERE INTERESOVANJA-01

sFERE INTERESOVANJA-02

sFERE INTERESOVANJA-03

 NISKOGRADNJA

Potraga za boljim i sigurnijim opcijama nikad ne prestaje, tako nas svakog dana očekuju novi ciljevi ka unapredjenju uslova i načina korišćenja tehnologije, opreme kao i svakodnevna potraga za novim, boljim i više ekološkim materijalima koji se koriste na svim našim projektima

PROIZVODNJA

AL STOLARIJA

METALNE KONSTRUKCIJE

OTPADNE VODE

SISTEMA ZA PRERADU VODA

EKO-GRAMONT

EKO-Gramont je postrojenje za preradu otpadnih voda velikih kapaciteta, mi želimo da istražimo mogućnost implementacije uredjaja u različitim geo-klimatskim uslovima i scenarijima kao i da ispitamo mogućnost razvoja manjeg kompaktnijeg uredjaja prigodnog za pojedinačno domaćinstvo.

ISKORIŠĆAVANJE HIDROLOŠKOG POTENCIJALA U SRBIJI

Srbija ima neverovatna bogatstva u vodenoj snazi koja su vrlo malo iskorišćena ali i istražena. Mi želimo da se pozabavimo time.

BIO GAS

KOGENERATIVNA POSTROJENJA

Trenutno radimo na projektu „Kogenerativna postrojenja za dobijanje biogasa za mala poljoprivredna gazdinstva“ sa kojim zelimo da postignemo najbolje moguće rezlutate za proizvodnju bio gasa ali i za boljitak poljoprivrednog gazdinstva.

SOLARNI PARKOVI